1. Logujesz sie na swojego STEAMA. Klikasz w "Plik" (jest on w lewym gornym oknie STEAMA)
2. Potem Pojawi nam sie okno dla jakiej gry chcemy zrobic kopie zapasowa. Oczywiscie wybieramy Counter-Strike.
bez tytułu 1.JPG (34,71K)
Ilość pobrań: 22
3. Wybieramy "Dysk" na kturym nasza kopia zapasowa ma byc zapisana (w moim przypadku byl to dysk "E")
bez tytułu 2.JPG (33,92K)
Ilość pobrań: 10
4. Podajemy nazwe folderu naszej kopi zapasowej.
bez tytułu 3.JPG (37,74K)
Ilość pobrań: 8
5. Teraz czekamy az nasza Kopia zapasowa sie zrobi. (Czeka sie doslownie Kilka minut)
bez tytułu 4.JPG (32,83K)
Ilość pobrań: 5
6.Jezeli udalo sie zrobic nam kopie zapasowa co powinno. Przyciskamy "ZAKONCZ".
- Dobrze. Udalo nam sie zrobic Kopie zapasowa. Teraz wam pokarze Jak ja przywrocic w razie czego.
7. Wchodzimy Teraz tam gdzie wybralismy w punkcie 3. dysk na kturym ma kopia byc zapisana. I otwieramy ten folder.
8. Wyskoczy nam powiadomienie ze zainstalujecie Csa poprzez kopie ktura stwozyliscie. Wybieramy "Dalej"
9. Teraz Nam sie pokaza Gry kture chcemy zainstalowac z kopi. Niestety nie mam tego zdiecia:/ Ale mam zdiecie co potem wam sie pokaze:D
10. Koniec:D Jezeli wszystko zrobiliscie tak jak w tu wam opisalem powinno byc Ok:D
Mysle ze Wiekszosc wie jak to sie robi. ale Dla nowych STEAMOWCOW moze przyspozyc to problemow:P
Pozdrawiam: Fan4tyK

Zaloguj się

Temat jest zamknięty