Skocz do zawartości

Zmień widoczność tej kategoriiSponsorzy PoByku.com

Zmień widoczność tej kategoriiReklama

Zmień widoczność tej kategoriiSerwery PoByku.com

Serwery Counter Strike Global Offensive
ID
Nazwa
Sloty
IP Serwera
Monitor
Dema
GameTracker
Połącz
Skargi/Bany
Prośby o admina
1. CS:GO AIM/AWP

21

80.72.34.123:28090

2. CS:GO ONLY DE_DUST2

12

80.72.34.122:27135

Serwery Counter Strike 1.6
ID
Nazwa
Sloty
IP Serwera
Monitor
Dema
GameTracker
Połącz
Skargi/Bany
Prośby o admina
1. 4FuN

25

79.133.192.57:27071

2. 4FuN+BF2

20

80.72.34.124:27235

Serwery Głosowe
ID
Nazwa
Sloty
IP Serwera
Monitor
Dema
GameTracker
Połącz
Skargi/Bany
Prośby o kanał
1. Team Speak 3

30

ts3.pobyku.com:11770

Brak


Zdjęcie

Problem z cs 1.6 Czarne paski po bokach


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 mateo2311

    Początkujący

  • Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • Dołączył: 15 sie 2011
  • 18 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 marzec 2012 - 13:00

Witam, mam problem, mianowicie przy grze w cs mam dwa paski czarne po bokach dodam ze gram na lapopie karta kraficzna Ati radeon hd 4570, najnowsze stery do niej, nie moge wogole zmienic nic w display mode. prosze o pomoc :))
  • 0

#2 Sebolu

    Zaawansowany

  • Użytkownik
  • Reputacja: 72
  • Dołączył: 01 mar 2011
  • 208 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Gorzów Wlkp.

Napisano 08 marzec 2012 - 13:27

u mnie było podobnie, ale jak ustawiłem OpenGL to mogłem display mode zmienic z normal na widescreen i już jest ok. spróbuj, może pomoże :)
  • 0

#3 ^DeArt^KoNiU

    Początkujący

  • Użytkownik
  • Reputacja: 3
  • Dołączył: 08 sty 2012
  • 82 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 marzec 2012 - 13:32

A powiedz mi to jest tylko przy grze w CS ? Czy normalnie tez masz te paski ?
  • 0

#4 mateo2311

    Początkujący

  • Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • Dołączył: 15 sie 2011
  • 18 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 marzec 2012 - 14:02

wlasnie nie moge nawet zmienic przy OpenGL i przy niektorych grach tez mam paski ale rzadko

Użytkownik mateo2311 edytował ten post 08 marzec 2012 - 14:02

  • 0

#5 ~O3~ReSiDenT~O3~

    Stały Bywalec

  • Zbanowany
  • PipPipPip
  • Reputacja: 0
  • Dołączył: 13 sty 2012
  • 694 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:0

Napisano 08 marzec 2012 - 14:24

Mialem podobnie na lapku mojej dziewczyny , ustawilem nie OpenGl tylko D3D i 32 bity i bylo ok ! proponuje ci próbowac na wszystkie sposoby w opcjach c.s ... jak nic ci to nie da to trzeba pomieszac w opcjach karty .. ale jak mowisz ze masz czasami w innych grach to samo to chyba opcje karty . Nnajpierw powalcz z opcjami c.s

#6 G@ndalf

    Początkujący

  • Użytkownik
  • Reputacja: 5
  • Dołączył: 08 gru 2011
  • 81 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Ostrówek

Napisano 08 marzec 2012 - 14:53

Nie ten dział!!
  • 0

#7 creep

    Stały Bywalec

  • Użytkownik
  • Reputacja: 37
  • Dołączył: 15 sty 2011
  • 504 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 marzec 2012 - 15:35

Ustawienie openGL nic nie da sam je mam bo lepiej mi sie gra z tymi paskami. A co pomaga z usunieciem ich prosta rzecz np u mnie na karcie graficznej nvidia pomaga zainstalowanie nowszych sterownikow do niej ze strony producenta. Dlatego wole strasze i miec te paski :D moze u ciebie tez to pomoze ;D
  • 0

#8 Draex

  • Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • Dołączył: 01 mar 2012
  • 8 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 marzec 2012 - 21:09

ja bym Ci radził zostawić tak jak masz :) mam te paski i uwierz mi, że bez nich na lapku ekran jest strasznie rozciągnięty i źle się gra :)
  • 0

#9 ace

    ...

  • Użytkownik
  • Reputacja: 70
  • Dołączył: 06 gru 2009
  • 974 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Słupsk/Dortmund

Napisano 08 marzec 2012 - 21:21

Nie wiem jak jest na lapku bo nienawidzę ich ale u mnie też się to zdarza czasami i wystarczy zrestartować ustawienia monitora. Poszukaj w opcjach karty/ekranu czegoś w stylu "przywróć ustawienia fabryczne"
  • 0

#10 lipek

    Upadły GM

  • Użytkownik
  • Reputacja: 139
  • Dołączył: 03 sty 2010
  • 914 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:złocieniec

Napisano 09 marzec 2012 - 22:55

Ustawić grafikę na D3D , przeinstalować sterowniki na nowsze/starcze.
  • 0

#11 mateo2311

    Początkujący

  • Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • Dołączył: 15 sie 2011
  • 18 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 10 marzec 2012 - 11:06

Dzieki ! ;), stawiam Pifffko =)
  • 0

#12 lipek

    Upadły GM

  • Użytkownik
  • Reputacja: 139
  • Dołączył: 03 sty 2010
  • 914 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:złocieniec

Napisano 10 marzec 2012 - 11:45

Tylko powiedz kto pomógł i komu stawiasz:)
  • 0