Skocz do zawartości

Zmień widoczność tej kategoriiSponsorzy PoByku.com

Zmień widoczność tej kategoriiReklama

Zmień widoczność tej kategoriiSerwery PoByku.com

Nazwa
Silnik
Adres IP
Sloty
Rodzaj
Hosting
Status
PoByku.com [GO FFA TR128] CS:GO

80.72.34.123:28090

21

/

1shot1kill.pl

Status Serwera GOFFA
PoByku.com [4FuN] 1.6

79.133.192.57:27071

32

/

Zabijaka.pl

Status Serwera 4FuN
PoByku.com [4FuN+BF2] 1.6

80.72.34.124:27235

25

/

1shot1kill.pl

Status Serwera 4FuN+BF2
PoByku.com [FFA] 1.6

80.72.41.210:27036

26

/

1shot1kill.pl

Status Serwera FFA
PoByku.com [Call OF Duty] 1.6

193.33.177.117:27146

21

/

Pukawka.pl

Status Serwera COD
PoByku.com TeamSpeak TS 3

ts3.pobyku.com:9992

60

PoByku.com

PoByku.com - TeamSpeak3

Problem z cs 1.6 Czarne paski po bokach


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 mateo2311

    Początkujący

  • Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • Dołączył: 15 sie 2011
  • 18 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 marzec 2012 - 13:00

Witam, mam problem, mianowicie przy grze w cs mam dwa paski czarne po bokach dodam ze gram na lapopie karta kraficzna Ati radeon hd 4570, najnowsze stery do niej, nie moge wogole zmienic nic w display mode. prosze o pomoc :))
  • 0

#2 Sebolu

    Zaawansowany

  • Użytkownik
  • Reputacja: 72
  • Dołączył: 01 mar 2011
  • 208 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Gorzów Wlkp.

Napisano 08 marzec 2012 - 13:27

u mnie było podobnie, ale jak ustawiłem OpenGL to mogłem display mode zmienic z normal na widescreen i już jest ok. spróbuj, może pomoże :)
  • 0

#3 ^DeArt^KoNiU

    Początkujący

  • Użytkownik
  • Reputacja: 3
  • Dołączył: 08 sty 2012
  • 82 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 marzec 2012 - 13:32

A powiedz mi to jest tylko przy grze w CS ? Czy normalnie tez masz te paski ?
  • 0

#4 mateo2311

    Początkujący

  • Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • Dołączył: 15 sie 2011
  • 18 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 marzec 2012 - 14:02

wlasnie nie moge nawet zmienic przy OpenGL i przy niektorych grach tez mam paski ale rzadko

Użytkownik mateo2311 edytował ten post 08 marzec 2012 - 14:02

  • 0

#5 ~O3~ReSiDenT~O3~

    Stały Bywalec

  • Zbanowany
  • PipPipPip
  • Reputacja: 186
  • Dołączył: 13 sty 2012
  • 694 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:0

Napisano 08 marzec 2012 - 14:24

Mialem podobnie na lapku mojej dziewczyny , ustawilem nie OpenGl tylko D3D i 32 bity i bylo ok ! proponuje ci próbowac na wszystkie sposoby w opcjach c.s ... jak nic ci to nie da to trzeba pomieszac w opcjach karty .. ale jak mowisz ze masz czasami w innych grach to samo to chyba opcje karty . Nnajpierw powalcz z opcjami c.s

#6 G@ndalf

    Początkujący

  • Użytkownik
  • Reputacja: 5
  • Dołączył: 08 gru 2011
  • 81 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Ostrówek

Napisano 08 marzec 2012 - 14:53

Nie ten dział!!
  • 0

#7 creep

    Stały Bywalec

  • Admin [4FuN+BF2]
  • Reputacja: 37
  • Dołączył: 15 sty 2011
  • 504 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 marzec 2012 - 15:35

Ustawienie openGL nic nie da sam je mam bo lepiej mi sie gra z tymi paskami. A co pomaga z usunieciem ich prosta rzecz np u mnie na karcie graficznej nvidia pomaga zainstalowanie nowszych sterownikow do niej ze strony producenta. Dlatego wole strasze i miec te paski :D moze u ciebie tez to pomoze ;D
  • 0

#8 Draex

  • Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • Dołączył: 01 mar 2012
  • 8 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 marzec 2012 - 21:09

ja bym Ci radził zostawić tak jak masz :) mam te paski i uwierz mi, że bez nich na lapku ekran jest strasznie rozciągnięty i źle się gra :)
  • 0

#9 ace

    ...

  • Użytkownik
  • Reputacja: 70
  • Dołączył: 06 gru 2009
  • 974 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Słupsk/Dortmund

Napisano 08 marzec 2012 - 21:21

Nie wiem jak jest na lapku bo nienawidzę ich ale u mnie też się to zdarza czasami i wystarczy zrestartować ustawienia monitora. Poszukaj w opcjach karty/ekranu czegoś w stylu "przywróć ustawienia fabryczne"
  • 0

#10 lipek

    Upadły GM

  • Użytkownik
  • Reputacja: 139
  • Dołączył: 03 sty 2010
  • 914 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:złocieniec

Napisano 09 marzec 2012 - 22:55

Ustawić grafikę na D3D , przeinstalować sterowniki na nowsze/starcze.
  • 0

#11 mateo2311

    Początkujący

  • Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • Dołączył: 15 sie 2011
  • 18 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 10 marzec 2012 - 11:06

Dzieki ! ;), stawiam Pifffko =)
  • 0

#12 lipek

    Upadły GM

  • Użytkownik
  • Reputacja: 139
  • Dołączył: 03 sty 2010
  • 914 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:złocieniec

Napisano 10 marzec 2012 - 11:45

Tylko powiedz kto pomógł i komu stawiasz:)
  • 0



Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych