Skocz do zawartości

PoByku.com | Najlepsze Serwery CS 1.6 Non Steam korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Akceptuję wykorzystanie plików cookies.

Zmień widoczność tej kategoriiSponsorzy PoByku.com

Zmień widoczność tej kategoriiReklama

Zmień widoczność tej kategoriiSerwery PoByku.com

Nazwa
Silnik
Adres IP
Sloty
Rodzaj
Hosting
Status
PoByku.com [4FuN] 1.6

79.133.192.57:27071

32

/

Zabijaka.pl

Status Serwera 4FuN
PoByku.com [4FuN+BF2] 1.6

213.189.52.237:27111

25

/

Pukawka.pl

Status Serwera 4FuN+BF2
PoByku.com [FFA] 1.6

80.72.41.210:27036

26

/

1shot1kill.pl

Status Serwera FFA
PoByku.com [FFA+BF2] 1.6

195.42.112.6:27017

32

/

Shooters.pl

Status Serwera FFA+BF2
PoByku.com [Call OF Duty] 1.6

193.33.177.117:27146

21

/

Pukawka.pl

Status Serwera COD
PoByku.com [TP-Mix] 1.6

80.72.40.110:27025

16

/

disCONNECT.pl

Status Serwera TP-Mix
PoByku.com [DeathMatch] 1.6

31.186.81.18:27093

20

/

Gameserv.pl

Status Serwera DeathMatch
PoByku.com [MiX] 1.6

31.186.83.77:27161

11

/

Pukawka.pl

Status Serwera MiX
PoByku.com [CS:GO DM] GO

185.36.169.126:28240

21

/

Pukawka.pl

Status Serwera CS:GO FFA
PoByku.com TeamSpeak TS 3

ts3.pobyku.com:9992

60

PoByku.com

PoByku.com - TeamSpeak3


Nowy adres serwera TS3 PoByku.com

ts3.pobyku.com:9992


  • Loading Countdowns

Problem z cs 1.6 Czarne paski po bokach


11 odpowiedzi w tym temacie

#1 mateo2311

    Początkujący


  • Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • Dołączył: 15 sie 2011
  • 18 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 marzec 2012 - 13:00

Witam, mam problem, mianowicie przy grze w cs mam dwa paski czarne po bokach dodam ze gram na lapopie karta kraficzna Ati radeon hd 4570, najnowsze stery do niej, nie moge wogole zmienic nic w display mode. prosze o pomoc :))

#2 Sebolu

    Zaawansowany


  • Użytkownik
  • Reputacja: 78
  • Dołączył: 01 mar 2011
  • 208 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Gorzów Wlkp.

Napisano 08 marzec 2012 - 13:27

u mnie było podobnie, ale jak ustawiłem OpenGL to mogłem display mode zmienic z normal na widescreen i już jest ok. spróbuj, może pomoże :)

#3 ^DeArt^KoNiU

    Początkujący


  • Użytkownik
  • Reputacja: 3
  • Dołączył: 08 sty 2012
  • 82 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 marzec 2012 - 13:32

A powiedz mi to jest tylko przy grze w CS ? Czy normalnie tez masz te paski ?

#4 mateo2311

    Początkujący


  • Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • Dołączył: 15 sie 2011
  • 18 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 marzec 2012 - 14:02

wlasnie nie moge nawet zmienic przy OpenGL i przy niektorych grach tez mam paski ale rzadko

Użytkownik mateo2311 edytował ten post 08 marzec 2012 - 14:02


#5 ~O3~ReSiDenT~O3~

    Stały Bywalec


  • Zbanowany
  • PipPipPip
  • Reputacja: 0
  • Dołączył: 13 sty 2012
  • 694 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:0

Napisano 08 marzec 2012 - 14:24

Mialem podobnie na lapku mojej dziewczyny , ustawilem nie OpenGl tylko D3D i 32 bity i bylo ok ! proponuje ci próbowac na wszystkie sposoby w opcjach c.s ... jak nic ci to nie da to trzeba pomieszac w opcjach karty .. ale jak mowisz ze masz czasami w innych grach to samo to chyba opcje karty . Nnajpierw powalcz z opcjami c.s

#6 G@ndalf

    Początkujący


  • Użytkownik
  • Reputacja: 5
  • Dołączył: 08 gru 2011
  • 81 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Ostrówek

Napisano 08 marzec 2012 - 14:53

Nie ten dział!!

#7 creep

    Zaawansowany


  • Użytkownik
  • Reputacja: 44
  • Dołączył: 15 sty 2011
  • 495 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 marzec 2012 - 15:35

Ustawienie openGL nic nie da sam je mam bo lepiej mi sie gra z tymi paskami. A co pomaga z usunieciem ich prosta rzecz np u mnie na karcie graficznej nvidia pomaga zainstalowanie nowszych sterownikow do niej ze strony producenta. Dlatego wole strasze i miec te paski :D moze u ciebie tez to pomoze ;D

#8 Draex


  • Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • Dołączył: 01 mar 2012
  • 8 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 marzec 2012 - 21:09

ja bym Ci radził zostawić tak jak masz :) mam te paski i uwierz mi, że bez nich na lapku ekran jest strasznie rozciągnięty i źle się gra :)

#9 ace

    ...


  • Użytkownik
  • Reputacja: 77
  • Dołączył: 06 gru 2009
  • 974 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Słupsk/Dortmund

Napisano 08 marzec 2012 - 21:21

Nie wiem jak jest na lapku bo nienawidzę ich ale u mnie też się to zdarza czasami i wystarczy zrestartować ustawienia monitora. Poszukaj w opcjach karty/ekranu czegoś w stylu "przywróć ustawienia fabryczne"

#10 lipek

    Upadły GM


  • Użytkownik
  • Reputacja: 143
  • Dołączył: 03 sty 2010
  • 914 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:złocieniec

Napisano 09 marzec 2012 - 22:55

Ustawić grafikę na D3D , przeinstalować sterowniki na nowsze/starcze.

#11 mateo2311

    Początkujący


  • Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • Dołączył: 15 sie 2011
  • 18 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 10 marzec 2012 - 11:06

Dzieki ! ;), stawiam Pifffko =)

#12 lipek

    Upadły GM


  • Użytkownik
  • Reputacja: 143
  • Dołączył: 03 sty 2010
  • 914 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:złocieniec

Napisano 10 marzec 2012 - 11:45

Tylko powiedz kto pomógł i komu stawiasz:)




Podobne tematy Zwiń



Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych