Skocz do zawartości

Zmień widoczność tej kategoriiSerwery PoByku.com

Serwery Counter Strike 1.6
ID
Nazwa
Sloty
IP Serwera
Monitor
Dema
GameTracker
Połącz
Skargi/Bany
Prośby o admina
1. 4FuN

26

79.133.192.57:27071


Zdjęcie

Mikro tnie mi cs


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Legenda Kris !

    Stały Bywalec

  • Użytkownik
  • Reputacja: 127
  • Dołączył: 24 cze 2011
  • 584 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Stąd

Napisano 05 styczeń 2015 - 14:37

No to tak gdy użyje mikrofonu przycina mi sie gra na chwile tylko nie wiem dlaczego kiedys tego problemu nie miałem a sprzęt ten sam Moj mikrofon to kamerka internetowa microsoft jeszcze tak nie dawno chodziła bez problemu .Licze na jakieś kombinacje z waszej strony no i poproszę krok po kroku opisać co mam wykonać :D dziekuję pozdrawiam kris :D
  • 0

#2 MalyTireks

    Zaawansowany

  • Użytkownik

  • Reputacja: 181
  • Dołączył: 04 gru 2009
  • 426 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Sandomierz

Profil Steam

Napisano 05 styczeń 2015 - 14:54

Proponuję Reinstall ja miałem podobny problem, gdy naciskałem voice to była przycinka jakieś 3, 4 sekundy..
  • 0

#3 Legenda Kris !

    Stały Bywalec

  • Użytkownik
  • Reputacja: 127
  • Dołączył: 24 cze 2011
  • 584 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Stąd

Napisano 05 styczeń 2015 - 15:17

no tydzien temu robiłem reinstal kompa i dalej to samo :D
  • 0

#4 Karu

    Zaawansowany

  • Użytkownik
  • Reputacja: 58
  • Dołączył: 18 cze 2014
  • 254 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Profil Steam

Napisano 05 styczeń 2015 - 16:18

Jaki masz Windows? Spróbuj czegoś takiego:

Dołączona grafika

Na normalnym priorytecie tnie mi się CS co parę sekund, więc może Ci to pomoże. Ewentualnie spróbuj też dać na wysoki.
  • 0

#5 Legenda Kris !

    Stały Bywalec

  • Użytkownik
  • Reputacja: 127
  • Dołączył: 24 cze 2011
  • 584 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Stąd

Napisano 06 styczeń 2015 - 11:00

A można to jakoś zapisac :D NIE pomaga to jest wina czegoś innego dalej helP
  • 0

#6 b y S i o

    Hazardzista

  • Administrator
  • Reputacja: 196
  • Dołączył: 20 lis 2013
  • 958 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Wrocław

Napisano 06 styczeń 2015 - 11:08

Mi również tnie mikrofon jak chce go uzyć, Karu a pomysł na win 8.1 ? bo manager zadan mam inny niz na xp zwykłym :-)
  • 0

#7 Louman

    Zaawansowany

  • Admin [4FuN]

  • Reputacja: 119
  • Dołączył: 07 gru 2012
  • 186 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 06 styczeń 2015 - 15:05

@bysio

Menadżer zadań / zakładka procesy / hl.exe / ppm ustaw priorytet / niski lub wysoki

lub :

Menadżer zadań / ppm cstrike / przejdż do procesu / ppm ustaw priorytet / niski lub wysoki
  • 0

#8 b y S i o

    Hazardzista

  • Administrator
  • Reputacja: 196
  • Dołączył: 20 lis 2013
  • 958 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Wrocław

Napisano 06 styczeń 2015 - 16:05

Nie ważne czy wysoki czy niski, nadal tnie...
  • 0

#9 Legenda Kris !

    Stały Bywalec

  • Użytkownik
  • Reputacja: 127
  • Dołączył: 24 cze 2011
  • 584 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Stąd

Napisano 06 styczeń 2015 - 16:06

Dokladnie podpowiem ze mikrofony inne niż kamerka wogóle nie działaja :D
  • 0


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych