Skocz do zawartości

Zmień widoczność tej kategoriiSerwery PoByku.com

Serwery Counter Strike 1.6
ID
Nazwa
Sloty
IP Serwera
Monitor
Dema
GameTracker
Połącz
Skargi/Bany
Prośby o admina
1. 4FuN

26

79.133.192.57:27071

1. CS GO MOD

20

91.224.117.29:27070


Zdjęcie

windows 10


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Priskus

    Zaawansowany

  • Użytkownik
  • Reputacja: 35
  • Dołączył: 21 gru 2009
  • 147 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Białystok

Napisano 29 sierpień 2015 - 01:17

mam takie pytank

czy ktos juz z was zainstalował windows 10

i czy to wpłyneło jakoś na zwiekszenie wydajnosci kompa

a zwłaszcza podczas gry w cs 1.6 lub

 

cs go

 

dzi pozdrawiam


  • 0

#2 b y S i o

    Hazardzista

  • Administrator
  • Reputacja: 193
  • Dołączył: 20 lis 2013
  • 954 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Wrocław

Napisano 29 sierpień 2015 - 06:10

Ja zainstalowanego mam windowsa 10, co do gier to błędy mam w 1.6 ciągle wystąpił błąd po którymś razie dopiero łapie, jeśli chodzi o cs go to nic sie nie zmienilo.


  • 0

#3 DIOBOLBIERY

    Zaawansowany

  • Admin [4FuN]

  • Reputacja: 137
  • Dołączył: 24 gru 2014
  • 458 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Wodzislaw sl.

Napisano 29 sierpień 2015 - 15:44

Witam syn zainstalowal windows 10 pochodzilo pare dni i zrobil formata ponoc wolny jest a kompa ma bardzo dobrego


  • 0

#4 Priskus

    Zaawansowany

  • Użytkownik
  • Reputacja: 35
  • Dołączył: 21 gru 2009
  • 147 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Białystok

Napisano 29 sierpień 2015 - 22:15

jednym słowem sie nie opałaca się :D

 

moze ktos jeszcze ma jakies opinie czekam yyy


  • 0

#5 L0rdS^P0l4K

    Cenzor Pobyku

  • Właściciel
  • Reputacja: 377
  • Dołączył: 06 wrz 2008
  • 4069 postów
  • Gadu-Gadu:
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Śląsk

Napisano 30 sierpień 2015 - 10:59

Teorie są różne... warto jednak rozważyć aktualizację do win10 a dopiero po tym wykonać czystą instalację win10 z płyty.

Upgrade z win7 do win10 często powoduje rózne bugi itd.

 

Przy czystej instalacji na win10 mój lapek chulał jak ta lala :-) Nie odpalałem na nim natomiast CS także nie wiem jak z nim.


  • 0

#6 Koczan

    Początkujący

  • Użytkownik
  • Reputacja: 13
  • Dołączył: 12 lis 2015
  • 77 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 15 listopad 2015 - 12:20

win 10 jest jeszcze w fazie zmian & update'ów, wiec daj sobie na razie spokój ;)


  • 0

#7 Majs ter

    Początkujący

  • Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • Dołączył: 15 lis 2015
  • 30 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Southampton

Napisano 19 listopad 2015 - 13:10

A no hej, tak mój dziadek ma windows 10, przed tym systemem miał windows 8, jednak dla mnie windows 8 jest lepszy dlaczego?, wydaję mi się że lepiej gierki śmigają. Ale to tylko moja opinia.


  • 0

#8 lagg Mineta

    Początkujący

  • Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • Dołączył: 05 sie 2011
  • 11 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:mK

Profil Steam

Napisano 09 styczeń 2016 - 12:51

ja mam 10 powiem ze lepiej chodzi ale miałem 7 mulił!

 

jesli masz 8 to zostaw ja nie zmieniaj na 10 


  • 0


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych